Her hos Demoley tilbyder vi at du kan få lavet dit helt personlige smykke helt efter dine egne ønsker og der er stort set ingen begrænsninger til valg af materialer eller sten som du måtte ønske at bruge. Vi garanterer at dit design kun bliver brugt til dit smykke og sikre at det ikke bliver sat i produktion, så du er den eneste der har dit smykke og det er derfor et unika smykke.

Her er måden vi arbejder på.

  1. Du mailer os en tegning, billede eller en detaljeret forklaring på hvad du ønsker vi skal fremstille til dig.
  2. Vi kommer retur med en 3D tegning på dit forslag og vi sender rettelser frem indtil vi har fundet det rette smykke samt valg af materialer og sten.
  3. Smykket vil typisk være klar til udlevering 6 – 8 uger efter endt bestilling.

 

Det er meget vigtigt at understrege at man ikke kan returnere et unika smykke da dette udelukkende er lavet på bestilling og derfor skal hele smykkets pris indbetales inden vi sætter en speciel produktion i gang.

 

Eksempel på et par smykker som er specialfremstillet. 

Priser:

1. 3D tegning samt dialog koster kr. 800 plus moms men dette beløb fratrækkes i det samlede beløb hvis man vælger at få sit unika smykke produceret.

 

2. Smykkets pris fremsendes umiddelbart efter at 3D tegningen er lavet færdig og accepteret og prisen afhænger af valg af materiale samt sten og det er en total pris inklusive levering på hjemmeadressen. Når prisen er fremsendt, afventer vi endelig indbetaling af det fulde beløb og derefter sættes produktionen i gang og du modtager en forventet leveringsdato.